trygg bil forsikring tyveri alarm rabatt

les mer om de andre forsikringene som tilbys av NAF Forsikring. Totalskadegaranti Gir deg en ny tilsvarende bil hvis reparasjonskostnadene er strre enn 60 av nyanskaffelsesverdien. Totalskadegarantien forutsetter at bil er kjpt fabrikkny og gjelder inntil bilen er tre år gammel eller ikke har kjrt mer enn 60 000 kilometer. Systemet overvåkes av Sector Alarm sin egen moderne, dgnbemannede alarmstasjon og gir deg trygghet, uansett om du er hjemme eller borte. Trafikkforsikringsavgift Årsavgiften har endret navn til Trafikkforsikringsavgift fra staten. Selv om det ikke er et krav i de fleste land vil det lette saksbehandlingen ved skade. For deg som nsker å ha mer trygghet enn kun ansvarsforsikring, men ikke trenger full kasko. Hvilken egenandel det er på bilforsikringen er opp til deg selv.trygg bil forsikring tyveri alarm rabatt

De fleste velger Kasko Basis eller Kasko Best som blant annet dekker skade på egen bil ved kollisjon når du selv har skyld.
If bilforsikring tilbyr et enkelt bonussystem, ny bil ved totalskade, og har flest fornyde kunder.
Sjekk pris på bilforsikring her!
Velger du Super innboforsikring, inkluderer denne også forsikring mot uhell og tyveri når du tar dem med ut av hjemmet ditt.
Sler du kaffe over den nye PC-en din eller mobilen din blir stjålet, er dette dekket.

Egenandeler ved skade, du velger selv hvilken egenandel du vil. Har du ikke hatt bilforsikring tidligere, starter du med. Opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår Opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår. Delkasko inkluderer også berging, hjemtransport og hjelp ved driftsstans, ulykke eller sykdom. Ofte tror vi at vi eier mindre enn det vi egentlig gjr. Forsikringen gjelder også for barn som bor hjemme. Innenfor forsikringssum, tyveri fra låst garderobeskap, tyveri fra privat boligs uteareal, tyveri av sykkel, sykkeltilhenger eller barnevogn, tyveri fra annen bygning enn bebodd bolig utenfor forsikringsstedet, bruddskade på bygningsglass eller sanitrporselen, innenfor forsikringssum. Slik regnes bonusen ut: Hos oss er laveste bonus 40, uavhengig av om du har lavere bonus fra fr i et annet forsikringsselskap. Bonusen ker med 10 prosentpoeng for hvert år du kjrer skadefritt, frem til du har oppnådd.trygg bil forsikring tyveri alarm rabatt

Vet du verdien på alt du eier?
Vi har ubegrenset innbosum på innboforsikring, så du slipper å regne.
NAF er en medlems- og forbrukerorganisasjon som jobber for at medlemmene skal ha en trygg, effektiv og enkel hverdag som trafikant.
Medlemmene er fundamentet i NAF, og NAF arbeider for medlemmenes interesser.
Better Prices, Better Service.