rabatt tomteland

Läs mer » Supermysigt Har varit där två år på sommaren och barnen hade verkligen mer behållning av det när de var 3 och 5 än året innan. ICA FÖRSÄkring, alltid 10 000 ICA-poäng på Reseförsäkring. Det är bara att lösa din entré direkt i våra biljettkassor eller i vår webbutik. Närmaste tågstation och flygplats ligger i Mora (ca 10-15 km).

Du får disponera campingtomten från. Den kostar 100 kr/campingtomt och 250 kr/stuga Det innebär att du kan avboka fram.o.m.

Kontakta oss på bokningen telefon 46(0) eller maila [email protected] tomteland.se för information om grupperbjudanden, program och menyförslag, hälsar Hillevi Eriksson Camilla Collett. När du betalt din anmälningsavgift, (eller hela hyran) så har du godkänt din bokning och den är bindande. En grupp måste bestå av minst 10 personer och ha ett giltigt organisationsnummer. Vi måste då betala tillbaka allt det du betalat oss, med avdrag för den nytta du kan ha haft av stugan/rummet/campingtomten. Om du har klagomål bör du framföra dem till oss snarast möjligt, senast. Årskortet är personligt och gäller 1 år, dagtid alla Tomtelands öppetdagar. Avtalet upphör att gälla med omedelbar verkan om: du eller någon i ditt sällskap uppträder störande i stugan/rummet/området. Tomteland många gånger under varje säsong så lönar det sig kanske med årskort. Allmänna villkor för uthyrning av stuga, rum och campingtomt.

4stjärning boende anläggning med Hotell, stugor, campingrabatt tomteland