hvordan legge til sas rabattkode

et par andre flyselskaper og hos en hotellkjede. Man må opprette et kundeforhold hos SAS og vil da få en såkalt CMP-kode som må legges inn i profilen til dem som reiser for firmaet. Hva er verdien av SAS Credits? Visste du at SAS også har et program for oppsparing av en type bonus som ikke har noe med EuroBonus å gjre? Da kan du velge sete, samt bare levere bagasjen din ved et drop off point.

Om du benytter en m rabattkode vil du dessverre ikke kunne opptjene rewards på turen som du benyttet koden. Bestill nå Hotellfordeler Med EuroBonus Gull får du en opplevelse utenom det vanlige når du bor på utvalgte hoteller. Finn ut mer her SAS Lounges Slapp av, jobb og nyt mat og drikke i SAS-loungene når du reiser med SAS, Star Alliance eller Widere. Proteinfabrikken AS er et Norsk selskap opprettet i 2001.

Bestill her og få: Gratis frokostbuffé. Bestill nå Hertz (rabattkode CDP 824824) Få minst 500 ekstrapoeng for etablere online shoppingkuponger hver gang du leier. Proteinfabrikken er svrt profesjonelle, og på egen fabrikk i Stokke, produseres det kosttilskudd og matvarer. I tillegg har Proteinfabrikken foreslått produkter for deg, som du kan kjpe både enkeltvis og i en pakkelsning. Ja, ja, ja, ja, tekstmeldinger, ja, ja, ja, ja, ingen gebyr for å bestille bonusreise via medlemstjenester. Gjelder kun for deg som er Gull-medlem og ikke de som reiser med deg. For reiser i Europa til «Light»-priser med Lufthansa, Austrian og swiss samt «Check Go»-priser med Brussels Airlines, vil ekstra bagasje ikke tilbys. Les mer her Prioritet Du har prioritet på ventelister for flygninger med SAS og Widere. Er det noe du lurer på når det gjelder trening og kosthold, så finner du det meste her. Kontakt, kontakt de gjerne på deres livechat på nettsiden om du har eventuelle sprsmål. Bestill nå Hertz (rabattkode CDP 824500) Få minst 500 ekstrapoeng for hver gang du leier.